Termékek
Fermentáló - joghurtkészítő gép + 7 db tégely
Fermentáló gép beállítható hőfok és idő tartománnyal
Joghurt - kefir - savanyúság - üdítő - növényi tejből készülő termékek ideális fermentáló gépe.
Biztosítja a recept szerint ajánlott hőfokot az étel savanyítási ciklusához. 7 db üveg tégely tartozik hozzá, amiben készül a fermentált növényi étel (pl. joghurt), majd ugyanebben hűtőbe rakható, és kis adagokban fogyasztható.
Beállítható hőfok tartomány: 20-60°C 1 fokos lépésekben
Beállítható működési idő: 1-48h 1 órás lépésekben
Tartozék: 7 db fedeles üveg edény, 180 ml
Fűtési teljesítmény: 20W
Mérete: 14.4 x 24 x 27.5 cm
A4Y joghurt starter keverék - 12 x 1 literhez - probiotikus, savanykás
Joghurt baktérium keverék Acidophilus-szal. Házi joghurtok és növényi joghurtok startere 12 x 1 literhez
A joghurtot készítő baktériumokon kívül Acidophilus-t és bifidobaktériumot is tartalmaz. Probiotikus és prebiotikus hatású, támogatja az emésztést és az immunrendszert, jó közérzetet biztosít. Kitűnően működik növényi alapanyagok joghurtos fermentálásában, nincs benne semmilyen allergén anyag, így laktóz, vagy más tejszármazék sem.
Kaukázusi kefir keverék, 12 x 1 literhez
Oltókultúra kaukázusi kefir otthoni készítéséhez (12 x 1 liter állati, vagy növényi tej beoltásához)
Ha szereted a kefirt, nem fogsz csalódni... :)
Natúr joghurt, 12 x 1 literhez - bifido baktériummal
Joghurt kultúra 12 adag ( 12 liter) probiotikus joghurt házi készítéshez, vagy görög joghurtkrém alapnak.
A taskaban található baktérium keverék, és prebiotikus rostanyagok (inulin) kiváló joghurtot alvasztanak.
A joghurt készülhet bolti tejekből, és friss állati tejekből egyaránt.
A növényi krémek és tejek joghurtos fermentálásáról itt olvashatsz bővebben
összetevők:
- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis (probiotikum)
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharoz
Ékszermérleg - digitális grammos mérleg - 0,01 g / 200 g max
Digitális mérleg 0,01 grammos felbontással, 200 g felső méréshatárral, bőr tokban
Ha házilag szeretnél növényi alapanyagokból sajtot, joghurtot készíteni, akkor szükséged lesz egy grammos mérlegre, a hozzávalók pontos kiméréshez.
Tartós rozsdamentes mérőtálca, ABS műanyag tok, bőr védőtok
Paraméterek:
- Felbontás: 0,01 g
- Mérhető max súly: 200 g
- 5 digites kontrasztos fehér kijelző
- Kék háttérfény
- Tára funkció
- Külső mérete: 116x64x17 mm
- Mérőfelület mérete: 62x54 mm
- Súly: 96 g
- 2xAAA elem
- Elemkímélő automatikus kikapcsolás
Natúr joghurt, 24 x 1 literhez - bifido baktériummal
Joghurt kultúra 24 adag ( 24 liter ) probiotikus joghurt házi készítéshez, vagy görög joghurtkrém alapnak.
A taskaban található baktérium keverék, és prebiotikus rostanyagok (inulin) kiváló joghurtot alvasztanak.
A joghurt készülhet bolti tejekből, és friss állati tejekből egyaránt.
A növényi krémek és tejek joghurtos fermentálásáról itt olvashatsz bővebben
összetevők:
- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis (probiotikum)
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharoz
A4Y joghurt starter keverék - 24 x 1 literhez - probiotikus, savanykás
Joghurt baktérium keverék Acidophilus-szal. Házi joghurtok és növényi joghurtok startere 24 x 1 literhez
A joghurtot készítő baktériumokon kívül Acidophilus-t és bifidobaktériumot is tartalmaz. Probiotikus és prebiotikus hatású, támogatja az emésztést és az immunrendszert, jó közérzetet biztosít. Kitűnően működik növényi alapanyagok joghurtos fermentálásában, nincs benne semmilyen allergén anyag, így laktóz, vagy más tejszármazék sem.
Konyhai hőmérő nagy kijelzővel. - pontos, vízálló, digitális -
Vízálló hőmérő ételek belső hőmérsékletének méréséhez. Digitális maghőmérő nagy kijelzővel.
Szonda mérete: 142 mm / 3 mm
Pontosság: +/- 1°C
Felbontás: 0,1 °C
Mérési tartomány: -50 °C / +300 °C
Vízállóság: IPX6
Elem típusa: LR44
Kaukázusi kefir keverék 24 x 1 literhez
Oltókultúra kaukázusi kefir otthoni készítéséhez ( 24 x 1 liter állati, vagy növényi tej beoltásához )
Ha szereted a kefirt, nem fogsz csalódni... :)
-200 g- rizstejpor. Rizsital és joghurt egyszerűen
100 % rizstejpor sokoldalú felhasználhatósággal - 200 g -
Könnyedén készíthető a segítségével élőflórás joghurt, kefir. Magadnak állíthatod be a sűrűséget. Bármikor kéznél van, és egy pillanat alatt készülhet belőle növényi tej, krém, vagy felhasználható ételek sűrítéshez, krémesítéséhez.
Ajánlott adagolása rizstej készítésekor: 1 liter vízhez 40-50 g rizstejpor.
Összetevők 100 g termékben:
szénhidrátok 91 g :: zsírok 3 g :: rostok 0,8 g :: fehérjék 0,5 g :: sók 0,28 g
Organikusan termesztett friss rizsből készül porlasztva szárítás technológiájával.
Kenyérkovász keverék 24 adag hosszan kovászolt péksüteményhez
Kenyérkovász keverék 24 adag kovászolt pékáru házi készítéshez - gluténmentes termékekhez is
A tasakban tejsavbaktériumok és élesztő kultúrák keveréke található. Olyan törzseket választottunk a termék összeállításakor, amelyek egymást támogatva egészséges anyagokat termelnek, és lehetővé teszik a hosszabban fermentált kenyerek és más péksütemények otthoni készítését. Az így készült pékáruk finomabbak, hosszabban elállnak és egészségesebbek is mint a gyors módszerekkel készülő társaik. Különösen igaz ez a gluténmentes változatokra.
Tudsz olyan gluténmentes kenyeret sütni, ami bárki számára nagyon finom. Rugalmas, nem morzsálódik, adalékmentes, szabadon variálható, egészséges, hosszan eláll, nem túl drága - itt találod a receptet
Összetevők:
- tejsavbaktériumok
- válogatott élesztőgomba törzsek
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok és élesztők hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharóz, laktóz
Analóg konyhai hőmérő, nagy kijelzővel. - pontos, vízálló
Vízálló analóg ételhőmérő, maghőmérő.
- rozsdamentes csiptetővel az edény oldalára rögzíthető
- az elérni kívánt hőfokhoz piros jelzés állítható
- 0 - 100°C működési tartomány
- +/- 1°C pontosság
- körskála átmérője 5,3 cm
- érzékelő hossza 17,5 cm
- könnyen tisztán tartható, kompakt
- hosszú élettartam
Legújabb termékek
Natúr joghurt, 24 x 1 literhez - bifido baktériummal
Joghurt kultúra 24 adag ( 24 liter ) probiotikus joghurt házi készítéshez, vagy görög joghurtkrém alapnak.
A taskaban található baktérium keverék, és prebiotikus rostanyagok (inulin) kiváló joghurtot alvasztanak.
A joghurt készülhet bolti tejekből, és friss állati tejekből egyaránt.
A növényi krémek és tejek joghurtos fermentálásáról itt olvashatsz bővebben
összetevők:
- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis (probiotikum)
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharoz
Kaukázusi kefir keverék 24 x 1 literhez
Oltókultúra kaukázusi kefir otthoni készítéséhez ( 24 x 1 liter állati, vagy növényi tej beoltásához )
Ha szereted a kefirt, nem fogsz csalódni... :)
Analóg konyhai hőmérő, nagy kijelzővel. - pontos, vízálló
Vízálló analóg ételhőmérő, maghőmérő.
- rozsdamentes csiptetővel az edény oldalára rögzíthető
- az elérni kívánt hőfokhoz piros jelzés állítható
- 0 - 100°C működési tartomány
- +/- 1°C pontosság
- körskála átmérője 5,3 cm
- érzékelő hossza 17,5 cm
- könnyen tisztán tartható, kompakt
- hosszú élettartam
Fermentáló - joghurtkészítő gép + 7 db tégely
Fermentáló gép beállítható hőfok és idő tartománnyal
Joghurt - kefir - savanyúság - üdítő - növényi tejből készülő termékek ideális fermentáló gépe.
Biztosítja a recept szerint ajánlott hőfokot az étel savanyítási ciklusához. 7 db üveg tégely tartozik hozzá, amiben készül a fermentált növényi étel (pl. joghurt), majd ugyanebben hűtőbe rakható, és kis adagokban fogyasztható.
Beállítható hőfok tartomány: 20-60°C 1 fokos lépésekben
Beállítható működési idő: 1-48h 1 órás lépésekben
Tartozék: 7 db fedeles üveg edény, 180 ml
Fűtési teljesítmény: 20W
Mérete: 14.4 x 24 x 27.5 cm
-200 g- rizstejpor. Rizsital és joghurt egyszerűen
100 % rizstejpor sokoldalú felhasználhatósággal - 200 g -
Könnyedén készíthető a segítségével élőflórás joghurt, kefir. Magadnak állíthatod be a sűrűséget. Bármikor kéznél van, és egy pillanat alatt készülhet belőle növényi tej, krém, vagy felhasználható ételek sűrítéshez, krémesítéséhez.
Ajánlott adagolása rizstej készítésekor: 1 liter vízhez 40-50 g rizstejpor.
Összetevők 100 g termékben:
szénhidrátok 91 g :: zsírok 3 g :: rostok 0,8 g :: fehérjék 0,5 g :: sók 0,28 g
Organikusan termesztett friss rizsből készül porlasztva szárítás technológiájával.
Kenyérkovász keverék 24 adag hosszan kovászolt péksüteményhez
Kenyérkovász keverék 24 adag kovászolt pékáru házi készítéshez - gluténmentes termékekhez is
A tasakban tejsavbaktériumok és élesztő kultúrák keveréke található. Olyan törzseket választottunk a termék összeállításakor, amelyek egymást támogatva egészséges anyagokat termelnek, és lehetővé teszik a hosszabban fermentált kenyerek és más péksütemények otthoni készítését. Az így készült pékáruk finomabbak, hosszabban elállnak és egészségesebbek is mint a gyors módszerekkel készülő társaik. Különösen igaz ez a gluténmentes változatokra.
Tudsz olyan gluténmentes kenyeret sütni, ami bárki számára nagyon finom. Rugalmas, nem morzsálódik, adalékmentes, szabadon variálható, egészséges, hosszan eláll, nem túl drága - itt találod a receptet
Összetevők:
- tejsavbaktériumok
- válogatott élesztőgomba törzsek
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok és élesztők hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharóz, laktóz
Fermentáló starter - 12 adag
Baktérium starter keverék zöldségek, gyümölcsök, gabonák, növényi sajtok és krémek fermentálásához
8 baktérium törzs sokszínű keveréke, amely több hőfoktartományban használható savanyúságok, növényi sajtok és krémek, gyümölcslevek, szörpök és gabonák fermentálásához. A savanyodás mellett tiszta, erőteljes aromák is fejlődnek az ételben.
1 csapott adag kultúrát 1-5 kg nyersanyag erjesztéséhez ajánljuk, a csomagban adagolókanalat is találsz.
Ékszermérleg - digitális grammos mérleg - 0,01 g / 200 g max
Digitális mérleg 0,01 grammos felbontással, 200 g felső méréshatárral, bőr tokban
Ha házilag szeretnél növényi alapanyagokból sajtot, joghurtot készíteni, akkor szükséged lesz egy grammos mérlegre, a hozzávalók pontos kiméréshez.
Tartós rozsdamentes mérőtálca, ABS műanyag tok, bőr védőtok
Paraméterek:
- Felbontás: 0,01 g
- Mérhető max súly: 200 g
- 5 digites kontrasztos fehér kijelző
- Kék háttérfény
- Tára funkció
- Külső mérete: 116x64x17 mm
- Mérőfelület mérete: 62x54 mm
- Súly: 96 g
- 2xAAA elem
- Elemkímélő automatikus kikapcsolás
Kenyérkovász keverék 12 adag hosszan kovászolt péksüteményhez
Kenyérkovász keverék 12 adag kovászolt pékáru házi készítéshez - gluténmentes termékekhez is
A tasakban tejsavbaktériumok és élesztő kultúrák keveréke található. Olyan törzseket választottunk a termék összeállításakor, amelyek egymást támogatva egészséges anyagokat termelnek, és lehetővé teszik a hosszabban fermentált kenyerek és más péksütemények otthoni készítését. Az így készült pékáruk finomabbak, hosszabban elállnak és egészségesebbek is mint a gyors módszerekkel készülő társaik. Különösen igaz ez a gluténmentes változatokra.
Tudsz olyan gluténmentes kenyeret sütni, ami bárki számára nagyon finom. Rugalmas, nem morzsálódik, adalékmentes, szabadon variálható, egészséges, hosszan eláll, nem túl drága - itt találod a receptet
Összetevők:
- tejsavbaktériumok
- válogatott élesztőgomba törzsek
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok és élesztők hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharóz, laktóz
Szűrőzsák növényi tejek és más folyadékok szűréséhez - 15 literes -
Tartós szűrőzsák növényi tejek szűréséhez - élelmiszeripari - 15 literes
anyaga: PA6 élelmiszeripari műanyag
Egyszerűen tisztítható, forrázható, kifőzhető, extra tartós