Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Készítési módszerek

Sűrítési technikák és alapanyagok növényi tejekhez

Sűrítési technikák és alapanyagok növényi tejekhez

Növényi tejek és krémek sűrítése
Lenfehérje, aquafaba lenmagból

Lenfehérje, aquafaba lenmagból

Lenfehérje, azaz lenvíz egyszerűen

Savanyítás termofil baktériumokkal

Savanyítás termofil baktériumokkal

Zöldségek fermentálása 46°C-on?

Finom GM pékáruk adalékok nélkül

Finom GM pékáruk adalékok nélkül

GM pékáruk házilag, finomra kovászolva
Kenyértészta alap készítése

Kenyértészta alap készítése

 Adalék és gluténmentes
Kenyértészta kelesztése

Kenyértészta kelesztése

Praktikus kovászolási módszerek
Laktóz, tejcukor a tejtermékekben

Laktóz, tejcukor a tejtermékekben

Laktóz a starter kultúrákban és tejtermékekben