Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Növényi alapanyagokból fermentálva

Kimcsi ananásszal

Kimcsi ananásszal

ananászos kimcsi termofil erjesztéssel

Savanyítás másképpen - termofil fermentálás

Savanyítás másképpen - termofil fermentálás

zöldség fermentálás 48°C-on?

Kovászos uborka másképp

Kovászos uborka másképp

Részletes recept

növényi joghurtok házilag

növényi joghurtok házilag

finom joghurt növényi tejből

tahinis sütőtökkrém fermentálva

tahinis sütőtökkrém fermentálva

élőflórás sütőtökkrém
kenhető növényi sajt házilag

kenhető növényi sajt házilag

sajtszerűen érlelt krém

vöröslencse krém fermentálva

vöröslencse krém fermentálva

Fermentált krém lencséből

Fermentált almalé készítése

Fermentált almalé készítése

Élőflórás, tartós almalé

savanyú káposzta házilag, egyszerűen

savanyú káposzta házilag, egyszerűen

Savanykás, roppanós káposzta

Mustár készítése fermentálással, egyszerűen

Mustár készítése fermentálással, egyszerűen

Fermentált mustár uborkaszezonban