Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Természetes tejoltó enzim 220 IMCU
1.900 Ft
Menny.:db

Természetes tejoltó enzim 220 IMCU

1.900 Ft
Menny.:db

Tejoltó enzim állati tejek alvasztásához. A tejben található kazein típusú fehérjéket megalvasztja, létrehozva a sajt alvadékot.

Ajánlott adagolása friss gomolya sajtokhoz: 27 ml / 100 liter tejhez, 36°C-os oltási hőmérsékleten.
Erőssége: 220 IMCU
Tárolása: hűtőszekrényben 4-8 °C

Minőségét megőrzi: 2025 november

Leírás

Az oltóenzimek feladata az állati tejek édes alvasztása. Az enzim hatására a tejet alkotó kazein micella hálózat felbomlik, és új hálózatot hoz létre. Ez a szilárd alvadék a sajttészta alapja. Növényi tejekre nincs hatással, nem alvasztja!