Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Növényi joghurt és kefir
Növényi joghurtok házilag
Valódi alvasztott joghurt mandulából
Zabpehely joghurt recept
Kókuszjoghurt chiamaggal - élőflórás chia puding recept
Mandula - zabpehely ivójoghurt
Kesukrém joghurt receptje
Növényi krém és sajt
Sült jalapeno paprikakrém főtt rizzsel fermentálva
Tahinis sütőtökkrém fermentálva
Kenhető növényi sajt házilag
Hummusz sárgaborsóból, termofil savanyítással
Mandulakrém fermentálva
Vöröslencse krém fermentálva
Sült fokhagymakrém fermentálva
Gluténmentes pékáruk
Gluténmentes világos kenyér házilag
Kovászolt pizza gluténmentesen
GM barna kenyér házilag
GM magvas kenyér házilag
Kenyértészta alap készítése
Finom GM pékáruk adalékok nélkül
Savanyúságok
Termofil erjesztésű kimcsi ananásszal
Kovászos uborka készítése - nem is kovászos! :)
Savanyú káposzta készítése
Mustárkrém készítése fermentálással
Levek-üdítők
Illatos, finom bodzaszörp receptje
Fermentált almalé és szénsavas üdítő
Készítési módszerek
Savanyítás termofil baktériumokkal
Kenyértészta alap készítése
Lenfehérje, aquafaba lenmagból
Sűrítési technikák és alapanyagok növényi tejekhez
Laktóz, tejcukor a tejtermékekben
Színező anyagok sajtokhoz, és növényi ételekhez
Tejtermékek
Joghurtok házilag
Kefir
Orda, ordasajt házilag
Aludttej készítése
Akciós termékek
INFORMÁCIÓK
+36204640568
Kategóriák / Termékek
Ajándékötletek
Növényi fermentáláshoz
Joghurthoz - kefirhez
Tejtermékek készítéséhez
Kenyérsütés, GM pékáruk
Eszközök - gépek
Kezdőlap
Keresés
Keresés
Minden kategória
Ajándékötletek
Növényi fermentáláshoz
Joghurthoz - kefirhez
Tejtermékek készítéséhez
Kenyérsütés, GM pékáruk
Eszközök - gépek
Keresés a termékismertetőkben
Keresés
1 - 6 / 6 termék
Rendezés:
Alapértelmezett
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Elérhetőség, legújabb
Natúr joghurt, 12 x 1 literhez - bifido baktériummal
2.800 Ft
Fermentáló starter
2.800 Ft
A4Y joghurt starter keverék - 12 x 1 literhez - probiotikus, savanykás
3.300 Ft
Natúr joghurt, 24 x 1 literhez - bifido baktériummal
5.300 Ft
A4Y joghurt starter keverék - 24 x 1 literhez - probiotikus, savanykás
5.950 Ft
Szénsavas fermentáló starter - 12 adag
2.800 Ft
1 - 6 / 6 termék
Belépés
Regisztráció
Ajándékötletek
Növényi fermentáláshoz
Joghurthoz - kefirhez
Tejtermékek készítéséhez
Kenyérsütés, GM pékáruk
Eszközök - gépek
Növényi joghurt és kefir
Növényi joghurtok házilag
Valódi alvasztott joghurt mandulából
Zabpehely joghurt recept
Kókuszjoghurt chiamaggal - élőflórás chia puding recept
Mandula - zabpehely ivójoghurt
Kesukrém joghurt receptje
Növényi krém és sajt
Sült jalapeno paprikakrém főtt rizzsel fermentálva
Tahinis sütőtökkrém fermentálva
Kenhető növényi sajt házilag
Hummusz sárgaborsóból, termofil savanyítással
Mandulakrém fermentálva
Vöröslencse krém fermentálva
Sült fokhagymakrém fermentálva
Gluténmentes pékáruk
Gluténmentes világos kenyér házilag
Kovászolt pizza gluténmentesen
GM barna kenyér házilag
GM magvas kenyér házilag
Kenyértészta alap készítése
Finom GM pékáruk adalékok nélkül
Savanyúságok
Termofil erjesztésű kimcsi ananásszal
Kovászos uborka készítése - nem is kovászos! :)
Savanyú káposzta készítése
Mustárkrém készítése fermentálással
Levek-üdítők
Illatos, finom bodzaszörp receptje
Fermentált almalé és szénsavas üdítő
Készítési módszerek
Savanyítás termofil baktériumokkal
Kenyértészta alap készítése
Lenfehérje, aquafaba lenmagból
Sűrítési technikák és alapanyagok növényi tejekhez
Laktóz, tejcukor a tejtermékekben
Színező anyagok sajtokhoz, és növényi ételekhez
Tejtermékek
Joghurtok házilag
Kefir
Orda, ordasajt házilag
Aludttej készítése
Akciós termékek
INFORMÁCIÓK
Elérhetőségek
+36204640568
zsolt@elofloras.hu
Bolt címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/C földszint